OOGLID

Boodschap van algemeen nut
GEEN LAST VAN DE REGEN
... MET LENZEN !


LENZEN: ZICHT
ZONDER GRENZEN!
WAT IS CATARACT?CATARACT= VERTROEBELING

VAN DE OOGLENS
     LENZEN SO EASY

 LENZEN
'T IS NIE MOEILIJK
'T IS GEMAKKELIJK


VOOR U HELPT EEN
STERKERE BRIL NIET?
LOEPES KUNNEN
EEN OPLOSSING BIEDEN!

 


OGENTROOST


LENZEN:
ZICHT ZONDER GRENZEN!


SUPERLENZEN VOORKOMEN
IRRITATIE EN DROP-OUTS !AL AAN LENZEN GEDACHT?


VERWEN JEZELF
MET SUPERLENZEN


VRIJHEID MET LENZEN:
SPORT/ZWEMMEN


RIJ VEILIG - BRIL TIJDIG !


LENSPROBLEMEN?
PROBEER SUPERLENZEN


TE JONG VOOR EEN
LEESBRIL?

PROBEER
DUBBELZICHT LENZEN!


LENZEN:
ZICHT ZONDER GRENZEN!


IK ZIE WAAR IK SKI
WAAROM CONTROLE BIJ
LENZEN ?OM SLUIMERENDE PROBLEMEN
OP TE SPOREN:
- BEGINNENDE ONTSTEKINGEN
- NIEUW GROEI VAN BLOEDVATEN
......
(= wijst op zuurstof - tekort)


VERWEN JEZELF
MET SUPERLENZEN


CHECK YEARLY
SEE CLEARLY !
WAT IS GLAUCOOM?TE HOGE OOGDRUK
DIT VEROORZAAKT 
BESCHADIGING
VAN DE OOGZENUW.
MEER GEZONDHEID
MET SUPERLENZEN!!!


EEN 10 OM TE ZIEN


DURF LENZEN PROBEREN!
WORDEN JE ARMEN
TE KORT OM TE LEZEN ?JE HEBT WAARSCHIJNLIJK
EEN LEESBRIL NODIG  !


ALLES NAAR WENS MET
UW CONTACTLENS?


KINDEREN DRAGEN GRAAG
EEN BRIL ......
ZEKER ALS ZE BETER ZIEN !

HOOFDPIJN  BIJ
LEZEN OF TV ?DIT KAN SOMS WIJZEN
OP
BRILPROBLEMENALS SCHEELZIEN OPTREEDT
MOET DAT STEEDS
NAGEKEKEN WORDEN,
ZEKER BIJ KINDEREN !!
OOIT GEDACHT AAN EEN
ELEKTRONISCHE LOEP?HAAL ALLES UIT UW OGEN!
METAMORFOPSIE
(=kromme lijnen)
KAN WIJZEN OP LEEFTIJDS
GEBONDEN SLIJTAGE
VAN HET CENTRALE
NETVLIES
ZIE JE PLOTS VLEKKEN  LAAT JE OGEN NAKIJKEN
VOOR EVENTUELE 
NETVLIESPROBLEMEN  !
U HEEFT SLECHTS 2 OGEN !
DRAAG ER ZORG VOOR !LAAT UW OGEN REGELMATIG
NAKIJKEN !


WEES VOORZICHTIG
MET UW BRIL EN
PROBEER
CONTACTLENZEN


SHOW YOUR EYES ...
WITH LENSES !!!


LENZEN ZIJN NIET VIES OF
ENG


SCHRIK VAN LENZEN...?
HOEFT NIET!
REGENBOGEN ZIEN  ROND
LAMPEN 'S NACHTS ?KAN WIJZEN OP GLAUCOOM
LAAT UW  OOGDRUK
CONTROLEREN  !
WAAROM CONTROLE BIJ
GLAUCOOM?JE VOELT NIKS MAAR JE OOG KAN

TOCH LANGZAAM BLIND WORDEN

ALS  DE OOGDRUK TE HOOG IS !

OOGSPECIALIST

Ideaal rond de mond
  • INJECTIES PLAATSEN DE FILLER IN DE JUISTE ZONE VAN DE HUID

  • MET OUDER WORDEN VERLIES JE VOLUME

  • HET IS ALTIJD WAT PUZZELEN OM TE WETEN OF EEN FILLER OF EEN SPIERRELAXANS IDEAAL IS

BEHANDELING MET FILLERS:  rond de mond
 Met de onderstaande informatie kunt u een weloverwogen keuze maken om al of niet een behandeling met fillers te laten gebeuren. Als u nog vragen heeft, stel die dan gerust aan uw arts.
 
De tijd vliegt
Voor veel mensen geldt: hoe jonger ze eruit zien, hoe beter ze zich voelen. Maar ouder worden we spijtig genoeg allemaal. Onze huid ook. Daardoor veranderen het voorkomen en de kenmerken van onze huid.
 
Leeftijd, hormonen, blootstelling aan de zon en roken eisen allemaal hun tol. Er ontstaan fijne lijntjes en rimpels. De huid wordt gevoeliger en voelt minder elastisch aan. Naarmate we ouder worden, vermindert de hoeveelheid hyaluronzuur (HA), een onmisbaar element om water vast te houden, in onze huid. De olieproducerende (sebum-) klieren worden minder actief en de huid wordt droger. Het onderhuidse vetweefsel neemt af en daardoor ziet de huid er minder gevuld en glad uit en verliest ze haar jeugdige kleur en uitstraling. Daarnaast zit de zwaartekracht niet stil. Deze trekt de huid naar beneden waardoor ze uitzakt.

Meer detail : Wat gebeurt er met uw huid als u ouder wordt ?
25 jaar: De zichtbare huidveroudering begint en de huid vervangt oude cellen trager
30 jaar: Er ontstaan meer fijne lijntjes wanneer collageen en elastine beginnen af te breken en de gevoelige huid onder de ogen wordt dunner.
40 jaar: De lijnen rond de mond en ogen worden dieper. Er komen diepe rimpels in het voorhoofd en de kringen onder de ogen kunnen wallen worden. De huid wordt merkbaar droger.
45+: De huid wordt dunner, gedeeltelijk door hormonale veranderingen. Ze wordt gevoeliger voor irriterende factoren en allergenen uit de omgeving. De huid verliest veel van zijn sterkte en elasticiteit.
50+: Er ontstaan pigmentvlekjes, ouderdomsvlekjes die voorkomen bij meer dan 90% van de mensen met een lichte huid.
 
Keuzes
Van alle mogelijke manieren om lijntjes en rimpels te behandelen, zijn rimpelvullers met hyaluronzuur een populaire keuze, omdat ze de tekens van veroudering doeltreffend verbergen en het huidweefsel rehydrateren. De behandeling is snel, gemakkelijk en het resultaat is onmiddellijk zichtbaar.  Het werkt echter vooral voor  "statische rimpels"?, die gekenmerkt zijn door volume verlies 
Als het meer om "mimiek-rimpels" gaat (dat is meestal zo rond de ogen), is een behandeling met een spierrelaxans meer op zijn plaats.

Over natuurlijk hyaluronzuur
Hyaluronzuur (HA) is een natuurlijk bestanddeel van ons lichaam. Het zorgt voor een gehydrateerde en volumineuze huid. Dagelijks wordt een derde van al het HA in ons lichaam verwijderd en vervangen.
Met het ouder worden vermindert de natuurlijke hoeveelheid HA drastisch.
 
HA wordt ook gebruikt door artsen voor medische ingrepen, zoals oogoperaties en weefselengineering.
Het hyaluronzuur dat wordt gebruikt in Juvéderm® is niet afkomstig van dieren en werd klinisch verbeterd om te kunnen zorgen voor zeer natuurlijke en langdurige esthetische resultaten. Het is veilig en resorbeerbaar en de esthetische effecten zijn omkeerbaar.
 
NIEUW SINDS 8.2013   :   VOBELLA (voor lip )  EN VOLIFT (voor nasolabiale plooi ).   Dit zijn de nieuwe fillers van  de firma  Allergan, die beter zijn dan de oude vertrouwde juvederm. Ze zijn nog steeds op basis van het natuurlijke hyaluronzuur , maar ze blijven bijna dubbel zo lang ter plaatste  (door betere crosslinking) . Ze zijn zachter zijn en geven  minder zwelling en zo  minder kans op bloeding. 

Voorbeelden van statische rimpels 
a) Meest gebruikte toepassingen:
Nasolabiale plooien
Verticale liplijntjes
Vermiljoenrand van de lip
Lipvolume
Marionetlijntjes
 
b) Minder gebruikte toepassingen (die wij dan ook niet toepassen):
Wangvolume
Mondhoeken
Kin- en kaakvolume
 
Glad en comfortabel
Een "filler" is een gel met een gladde constistentie. Hij wordt ingespoten om het volume te herstellen, fijne lijntjes, rimpels en plooien op te vullen en de lipcontour te verbeteren. De gladde constistentie is te danken aan de geavanceerde samenstelling.  Daardoor vloeit de gel gemakkelijk in de huid en zorgt hij voor gladde, natuurlijke resultaten.
De "filler" , die wij gebruiken  is  bijzonder omdat het een verdovend middel, lidocaïne, bevat. Die zorgt voor een tijdelijke pijnstlling zodat de  behandeling comfortabel verloopt.
 
Langdurige, bevredigende resultaten
Een ander voordeel van de geavanceerde samenstelling van een "filler" is het langdurige resultaat. De filler die wij gebruiken is op basis van "gecrosslinkte " hyaluronzuur. Dit product werd goedgekeurd voor de correctie van matige en ernstige plooien en rimpels met een effect dat 6 maand en soms zelfs  tot een jaar lang zichtbaar blijft. Hyaluronzuur  is geschikt voor alle huidtypes. Er is geen allergietest nodig voor de behandeling.
 
Hoe  gebeurt de behandeling ?
De behandeling met een "filler"is snel en gemakkelijk. De behandeling zelf duurt meestal slechts 15-20 minuten, maar het kan ook langer duren, afhankelijk van de zones die worden behandeld.
 
Is de behandeling pijnlijk?
Een "filler" vloeit vlot en kan gemakkelijk en gelijkmatig worden ingespoten. Het bevat ook lidocaïne om ongemak tijdens de behandeling te verzachten. De resultaten van de behandeling zijn onmiddellijk zichtbaar.
 
Hoe lang blijft hetzelfde effect zichtbaar?
De duur van het effect is afhankelijk van de leeftijd, van de hoeveelheid vuller die wordt ingespoten, waar hij wordt aangebracht, de kwaliteit van de huid en uw algemene gezondheid en levensstijl. Met het type filler  , dat wij gebruiken,  mag u echter wel verwachten dat de resultaten tot 6 maand na de behandeling zichtbaar blijven.
 
Welke bijwerkingen zijn er?
Na de injectie kan er een beetje roodheid, zwelling en blauwe verkleuring rond de injectieplaats te zien zijn. Een beetje make-up volstaat meestal om dit te verbergen. De meesste bijwerkingen zijn mild of matig en verdwijnen binnen een paar dagen. De bijwerkingen die kunnen ontstaan zijn onder andere: pijn/gevoeligheid, hardheid, zwelling. Elke injectie brengt ook een risico op infectie met zich mee.
 
Vóór de behandeling
We raden aan het gebruik van aspirine en andere niet-steroïdale anti-inflammatoire geneesmiddelen (met pijnstillende, koortswerende en ontstekingsremmende effecten) te vermijden tijdens de laatste dagen vóór de injectie met een "filler". Zo vermindert het risico op blauwe plekken en bloedingen ter hoogte van injectieplaats.
 
Tijdens uw eerste raadpleging moet u uw arts informatie verschaffen over uw medische voorgeschiedenis en eventuele actuele problemen, details over eventuele allergieën die u heeft en medicatie die u gebruikt. Een allergietest is niet nodig, tenzij de arts het nodig acht.
 
Na de behandeling
Omdat een injectie met een "filler" een eenvoudige, niet-chirurgische behandeling is, is de hersteltijd minimaal. Vermijd de eerste 24 uur na de behandeling grote inspanningen, overdreven blootstelling aan de zon of aan hitte en alcoholische dranken. Zo vermindert het risico op tijdelijke roodheid, zwelling en/of jeuk.
 
Geen enkele behandeling kan verhinderen dat u ouder wordt. U zult dus vervolgbehandelingen nodig hebben als u het effect wenst te behouden. Vraag uw arts wanneer u best een nieuwe afspraak maakt.
 
Prijs:
250 € per spuit 

We geven u nog enkele eenvoudige regels die u kunt volgen om uw huid gezond te houden.
Hou van uw huid…
Onze huid is een verbazingwekkend orgaan. Ze is watervast en toch ademend, ze beschermt ons tegen infecties en ze kan zichzelf herstellen wanneer ze beschadigd is.
 
De huid rekt wanneer we bewegen en laat ons voelen wanneer we het warm of koud hebben, wanneer we pijn voelen of liefhebbend worden aangeraakt. Het is het eerste wat veel mensen zien, wanneer ze naar ons kijken. Onze huid verdient zeker een goede verzorging en zorgvuldige behandeling:
  • Drink veel water en zorg voor een goede hydratatie
  • Zorg voor een evenwichtige voeding met vers fruit en verse groenten
  • Hou uw lichaam in conditie door regelmatige lichaamsbeweging en een goede nachtrust.
  • Rook niet. We weten dat roken vroegtijdig rimpels veroorzaakt
  • Gebruik altijd een zonnecrème met minstens factor 30, wanneer u blootgesteld bent aan de zon. De UV-stralen van de zon veroorzaken onherstelbare beschadigingen ter hoogte van de huidcellen.
  • Gebruik een vochtinbrengende crème om uw huid te beschermen en ze zacht en soepel te houden.

 
DE KLINIEK MET EEN HART VOOR KINDEREN
SEE MORE - BE MORE - DO MORE
GOED GEZIEN !
WIJ ZIJN ER, OM U TE HELPEN
PRIORITY TO QUALITY
LOOK GOOD - FEEL GOOD
ALLEEN OP AFSPRAAK
KOM EN ZIE
UW BESTE LANGE TERMIJN GARANTIE
SINDS 2.4.19 ZIJN WE ACTIEF OP DE NIEUWE LOCATIE : PITTEMSE STEENWEG 1 - 8700 TIELT
TUK OP NIEUWIGHEDEN ?? - WIJ OOK !!
UW OGEN WILLEN OOK WAT
SHOW YOUR EYES, WITH LENSES!
RIJ VEILIG - BRIL TIJDIG
MORE INSIGHT IN YOUR SIGHT
MEER AANDACHT VOOR DE GEZONDHEID VAN UW OGEN
LENS EXPERT
SEE BETTER - LOOK BETTER
IF YOU WANT MORE