PSYCHOLOOG (16+  en koppels) 
PSYCHOLOOG  IN  TIELT   (jong volwassenen : +16  / volwassenen /koppels ):  MONICA  VANAUDENHOVE   

HOE CONTACTEREN  ?
  • GSM :     0486 98 49 31 
  • email  :   monica.vanaudenhove@telenet.be
  • ADRES  :  Deken Darraslaan 104  - 8700  Tielt  
  • Website: www.praktijkpilaar.be
  WIE BEN IK?

In een vroegere fase van mijn leven behaalde ik een diploma bio-ingenieur en zette ik mijn eerste stappen in het bedrijfsleven. Tijdens die jaren kreeg ik de kans om nauw samen te werken met verschillende mensen.Deze interacties en de bijzondere ontmoetingen die daar uit voortvloeiden, wakkerden in mij een verlangen aan om dieper in te gaan op menselijke relaties en
te begrijpen hoe we een verschil kunnen maken in het leven van anderen.
Deze passie leidde me naar een nieuwe richting: ik koos voor een studie psychologie aan de UGent, waar ik het voorrecht had mijn droom als psycholoog waar te maken.Ik hecht veel waarde aan continue ontwikkeling en groei
. Om die reden neem ik
actief deel aan diverse opleidingen, intervisies en studiedagen. Dit biedt me niet alleen de gelegenheid om mijn kennis en ervaring als psycholoog te verdiepen, maar het helpt me bovendien om als mens te blijven groeien, iets waar ik echt dankbaar
voor ben. Ik ben ervan overtuigd dat in de context van therapie, je als psycholoog ook een stukje van jezelf investeert.

  OPLEIDINGEN
  • Summerschool filosofie, Appétit d’esprit
  • Narratieve therapie Empowerment, Johan Van de Putte
  •  Hulpverlenersrelatie vanuit hechtingsperspectief, Rapunzel
  • Emotionally Focused Therapy, EFT Belgium

WIE KAN BIJ MIJ TERECHT?

Ik werk met jongvolwassenen (16+), volwassenen en koppels.

Als psycholoog en bovenal als mens, streef ik ernaar een veilige en niet-oordelende sfeer te creëren. Een plek waar iedere stem telt, waar men zich comfortabel en begrepen voelt, en waar zowel de zorgen als de mooie momenten van het leven gedeeld mogen worden.

Individuele therapie:
Ik sta open voor elke vraag, ongeacht de aard of de intensiteit van de vragen of problemen die je ervaart. Het leven is vaak complex en uitdagend, en het is normaal om soms te worstelen. Iedereen heeft zijn eigen manier om met deze uitdagingen om te gaan, en het is belangrijk dat je je daarbij gesteund voelt. Mijn doel is niet alleen om ondersteuning te bieden, maar ook om jou de ruimte te geven om jouw innerlijk kompas te ontwikkelen.

Relatietherapie:
Als mens zijn we ook voortdurend verbonden met anderen, en soms kan die verbinding ondanks de liefde die we voelen, verloren lijken te gaan.Samen met jullie wil ik helpen onderzoeken waarom dit gebeurt. We streven ernaar jullie relatie dieper te begrijpen om zo de weg naar nieuwe verbondenheid te vinden.

HOE GA IK TE WERK?

Eerst nodig ik je uit voor een kennismakingsgesprek, dit kan via mail of telefonisch.
Een sessie duurt 50-60 minuten.
Als de sessie niet kan doorgaan, gelieve minstens 24 uur op voorhand te annuleren, anders wordt de sessie in rekening gebracht. Alvast bedankt voor het begrip.
In Pilaar werk ik op donderdag en vrijdag.
Als je nog vragen hebt, aarzel dan niet om contact met me op te nemen. Ik kijk er naar uit om met je te werken!
Welkom!

Ik ben lid van de Psychologencommissie, VVKP en BFP met Visumnummer 399407 en
Erkenningsnummer 722138421.